31 C
Niš
Wednesday, July 24, 2024
spot_img

Treći stučno-naučni međunarodni kongres o spinalnoj mišićnoj atrofiji u organizaciji SMA Europe

Poštovani članovi,

SMA Europe sa zadovoljstvom najavljuje svoj treći Međunarodni naučno-stručni  kongres o spinalnoj mišićnoj atrofiji, koji će se održati između 9. i 11. februara 2022.

Naš kongres će sadržati niz razgovora i radionica koji pokrivaju ključna naučna i klinička istraživačka područja u oblasti SMA, uključujući perspektive pacijenata kao i  sponzorisane simpozijume.

Konferencija će se održati u Međunarodnom kongresnom centru u Barseloni, Španiji, sa izuzetnim gostujućim predavačima , uključujući Giovanni Baranella i Tom Gillingvatera (UK), Albena Jordanova (Belgija), George Mentisa i Umrao Monanija (SAD), Michela Rigonija (Italija) i Andreas Zieglera (Nemačka). Takođe ćemo imati radionice koje će voditi Richard Finkel (SAD), Stefania Corti (Italija) i Cecile Martinat (Francuska). Naš kongres je odlična prilika za medjusobnu komunikaciju, povezivanje  i razmenu naučnih podataka u prijatnom okruženju.

Pratite najave Kongresa na Twitteru, Facebooku i LinkedInu koristeći  hešteg #SMAcongress2022. Program. Detalji programa i registracije dostupni su na web stranici  SMA Europe.

 Za više informacija i registraciju posetite sledeći sajt

 

Iskreno Vaša,

Nicole Gusset

Predsednica SMA Europe

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,913FollowersFollow
21,900SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles